Kljub ljubiteljev solat

OBOGATENA ŠPINAČNA SOLATA

Od na dan 19. februarja 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SESTAVINE:

mlada špinača

avokado

alfalfa kalčki

redkvice

sofra (ali feta sir)

indijski oreščki

Balzamični kis iz Modene Salatina

bučno olje

malo himalajske soli

PRIPRAVA:

Operemo špinačo, alfalfa kalčke in redkvice. Špinačo in kalčke damo v skledo, narežemo redkvice ter jih dodamo v skledo. Posolimo ter dodamo malenkost kisa in bučnega olja, premešamo.

Posebej narežemo avokado, sofro, lahko tudi indijske, ter šele nato dodamo že narejeni solati in še enkrat premešamo.

Recept in fotografije nam je tokrat pripravila Sandra Salihovič, ki ima tudi svoj portal kjer lahko najdete še vrsto drugih receptov www.mavricaokusov.si, www.facebook.com/mavricaokusov .

 

 

Pustite sporočilo

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja