Kljub ljubiteljev solat

Topla zelenjavno testeninska solata

Od na dan 1. aprila 2015

Sestavine:

testenine

jajčevci

čebula

česen

tuna Calvo v oljčnem olju

peteršilj

paradižnik

rdeča paprika

čemaž

treviški radič

rdeča paprika

sol in poper

 

Priprava:

Jajčevce prepražimo na oljčnem olju, dodamo čebulo in česen in skupaj prepražimo. Dodamo še sol in poper po okusu, ščepec suhe paprike, peteršilj in tuno, zalijemo z malo vode in pokuhamo 1-2 minuti ter dodamo še kuhane testenine. Vse skupaj rahlo ohladimo in šele potem dodamo paradižnik in papriko. Dobro premešamo, da se vse sestavine prepojijo in razvijejo okus.

Dober tek.

Recept in fotografija Martina Kotnik.

Pustite sporočilo

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja