Kljub ljubiteljev solat

Špinačna solata s češnjami, kozjim sirom in orehi

Od na dan 3. junija 2014

Sestavine:

250g sveže špinače

150g izkoščičenih češenj

100g svežega kozjega sira

50g nalomljenih orehov

2 žlici ekstra deviškega oljčnega olja Costa d’Oro

1 žlico belega balzamičnega kisa Renški Hram

1 žlico medu

sok ene limone

sol in poper za okus

 

Priprava polivke:

Skupaj zmešajte oljčno olje Costa d’Oro, beli balzamični kis Renški hram, med, sok limone, sol in poper.

Solata:

V večjo skledo stresite špinačo, dodajte nadrobljen kozji sir, nalomljene orehe in izkoščičene češnje. Polijte s polivko in premešajte. Servirajte.

DSC01234_edited-1-610x916

Pustite sporočilo

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja