Kljub ljubiteljev solat

Solata s pečenimi bučami

Od na dan 19. junija 2014

Sestavine

300g buče hokaido, narezane na približno 1cm kocke

rdeča pesa (količina po okusu)

oljčno olje Costa d’Oro

manjša glava solate ali rukola

100g feta sira

2 jedilni žici Salatina jabolčnega kisa s česnom

sol in poper

Priprava

Pečico segrejte na °C. V pekač položite peki papir nanj pa na kocke narezano bučo in posipajte z nasekljanim česnom. Pokapajte z oljčnim oljem. Pecite 20 – 25 minut da se bučka zmehča. Liste solate ali rukolo natrgajte na manjše kose in položite v skledo. Položite čez koščke pečene buče, koščke feta sira in koške rdeče pese ter premešajte. Začinite po okusu.

Pustite sporočilo

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja