RDEČI balzamični kis
Uporaben v vsaki kuhinji.
Rdeči balzamični kis vas bo navdušil s svojo blago in uležano naravo, zaradi katere je uporaben v vsaki kuhinji. Njegova prijetna narava, ki se je plemenitila v hrastovih sodih, je svoj poln, zaokrožen okus dobila z dodatkom zgoščenega grozdnega soka. Včasih je treba lepe stvari v življenju uživati po kapljicah, ne samo z veliko žlico, zato je rdeči balzamični kis popolna obogatitev in nadgradnja ribjih jedi, perutnine in mesa na žaru, odlično pa se ujame tudi s sestavinami enolončnic.
Nasvet za uporabo
Da bi poudarili barvitost jedi in njenih sestavin, uporabite rdeči balzamični kis, ki naredi barve še mikavnejše.
Sestavine
Vinski kis z dodatkom zgoščenega grozdnega soka.
Vsestranska uporaba balzamičnih kisov
Balzamični kis predstavlja več kot le začimbo za solate, ki ga odlikujeta sladko kisli okus in neponovljivi vonj.
Primeren je za uporabo v vsakem gospodinjstvu. Uporablja se predvsem kot dodatek na solatah, sicer pa je njegova uporaba precej širša.