Kljub ljubiteljev solat

Pikantna piščančja solata

Od na dan 3. julija 2014

Sestavine za 4 osebe:

4 piščančji fileji

2 žlici Kotányi začimbne mešanice za žar, perutnina

4 žlice oljčnega olja Costa d’ORO

4 žlice čilijevega olja Kotányi

2 rdeči paprika

1 kumara

3 korenčki

3 redkvice (opcijsko)

4 žlice limoninega soka Salatina

sol in poper

Priprava:

Kotányi začimbno mešanico za žar, perutnina, zmešamo z oljčnim oljem in natremo piščančje fileje. Popečemo na obeh straneh. Operemo solato, papriko, korenje, kumare in bučke narežemo na trakove in stresemo v posodo ter mariniramo s čilijevim oljem in limoninim sokom. Začinimo po okusu s soljo in poprom. Narežemo piščanca na trakove ali kocke, zmešamo z zelenjavo in postrežemo.

 

Pustite sporočilo

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja