OMEGA 3
PREDNOSTI:
PREDNOSTI:
Prvi nagrajeni recept natečaja “Zdravi predpraznični recepti” nam je poslal...
Vabimo vas k sodelovanju v nagradnem natečaju “Zdravi predpraznični recepti”....
Sestavine 500gr testenin po izbiri 400gr češnjevih paradižnikov 4 stroki...
Ste vedeli, da s pomočjo alkoholnega kisa lahko sami naredite...
Potrebuješ Kale ohrovt (kodrolistnati) Olivno olje Morska sol Priprava...
Sestavine Česen Sladek grah Krompir Začimbe (sol, peteršil, rožmarin, majaron)...
Zakaj vse so dobre in kako sem jih uporabila jaz?...
Prvi nagrajeni recept natečaja “Zdravi predpraznični recepti” nam je poslal Anže Rogelj. Potrebujemo: ovsena...
Potrebuješ Kale ohrovt (kodrolistnati) Olivno olje Morska sol Priprava Operite liste ohrovta, dobro...
Sestavine Česen Sladek grah Krompir Začimbe (sol, peteršil, rožmarin, majaron) Pirina moka Priprava...
Naravno fermentiran Kis daje vloženi zelenjavi pravi vonj in okus. Da bo vaša vložena zelenjava ravno prav hrustljava in okusna, mora biti kis za vlaganje naravno fermentiran. Se vam je že kdaj zgodilo, da...
Eden mojih najljubših Renški hram kisov za vlaganje je dobil novo podobo! Spodaj je primerjava med staro in novo podobo. Da boste kis na prodajnih policah hitreje našli. 🙂
Priljubljeni alkoholni kisi za vlaganje iz RENŠKEGA HRAMA so odslej na voljo v novi, bolj barviti podobi, ki odraža veselje do vlaganja in priprave odličnih jedi. Njihova kakovost seveda ostaja nespremenjena. Družini kisov za...
Slovenske dobrote iz Renškega hrama Vrhunski slovenski balzamični, jabolčni, vinski in alkoholni kisi, ki obogatijo življenjske užitke na tradicionalen način. Vsi kisi so proizvedeni v Sloveniji, natančeneje v primorski vasici Bukovica. VINSKI KISI...
Sestavine: 300 g sirnega smetanovega namaza 1 žlica limoninega soka Salatina 2 žlici nasekljanega kopra velikodušen ščepec črnega popra 4 velike tortilje 350 g dimljenega lososa Priprava: Zmešamo namaz z limoninim sokom, sesekljanim koprom in...
Skrbno izbrani kosi sardin vrste Sardina Pilchardus.
Balzamični kis iz Modene Salatina je edinstvena kulinarična posebnost z dolgoletno zgodovino in bogato tradicijo. To je balzamični kis s kontroliranim ter geografsko zaščitenim poreklom, ki bo brez dvoma zadovoljil tudi najbolj izbran okus...
Jabolčni medeni kis Salatina je jabolčni kis, ki ga proizvajamo izključno iz jabolčnega vina pridelanega iz skrbno izbranih jabolk. Za vse, ki prisegajo na nekoliko slajši okus pa smo poskrbeli za sladkobo in intenzivnost...
Balzamični jagodni kis Salatina je kis za vse tiste, ki vedno radi poizkusijo kaj novega. Izdelujemo ga iz staranega rdečega vinskega kisa, kateremu dodamo ravno pravo mero zgoščenega jagodnega soka in zgoščenega belega grozdnega...
Jabolčni kis s česnom Salatina je jabolčni kis, ki ga proizvajamo izključno iz jabolčnega vina, pridelanega iz skrbno izbranih jabolk. Za vse ljubitelje česna pa smo mu dodali tudi naravno aromo česna, ki bo...
Limonin sok Natureta iz sveže stisnjenih limon iz lastnih nasadov proizvajalca in partnerja Ete Kamnik južne Španije obogati vse vrste solat in jim pričara edinstven pridih svežine. Še posebej dobro se poda solatam s...
Primorski vinski kis izdelujemo izključno iz primorskih rdečih vin, kot so merlot, cabernet sauvignon, teran in refošk, ki nam jih dobavljajo kmetje iz Goriških Brd, Vipavske doline, Krasa ter Koprskega okoliša, prepoznaven pa je...
Mešani solatni kis Salatina je mešanica jabolčnega, vinskega in alkoholnega kisa. Mešani solatni kis ima zato svetlejši odtenek bordo rdeče barve in blago aromo po jabolčnem in vinskem kisu. Zaradi svojega prijetnega, svežega okusa...
Štajerski jabolčni kis Salatina proizvajamo izključno iz štajerskega jabolčnega vina pridelanega zgolj iz starih sort kmečkih jabolk, kot so krivopecelj, bobovec, mošancelj ter grafenštain. Na ta način kisu zagotovimo pristen, poln, aromatičen okus ter...
Il Grezzo je nefiltrirano, 100 % italijansko ekstra deviško oljčno oljke, z intenzivnim okusom in sadno aromo. Vsebuje polifenole, ki imajo antioksidativni učinek, saj prispevajo k zaščiti lipidov v krvi pred oksidativnim stresom. Dobrodejni...
Prekomerno uživanje soli dokazano škoduje zdravju. Sol in njen glavni vir natrij sta pomemben dejavnik tveganja za povišan krvni tlak in posledično za možgansko kap ter druge bolezni srca in ožilja, ki so med...
Povprečne hranilne vrednosti za 100 g: Energijska vrednost: 204 kcal / 855 kJ Beljakovine: 24 g Ogljikovi hidrati: 0 g Maščobe: 12 g -nasičene: 2,1 g -mononenasičene: 7,1 g -polinenasičene: 2,8 g...
Calvo solata s tuno in majonezo je pripravljena jed, ki jo lahko užijete samostojno ali kot dodatek k testeninam, rižu in zelenjavnih solatam. Sestavljena je iz tune, zelenjavne mešanice in blage omake (voda, sončnično olje,...
Calvo California solata je pripravljena jed, ki jo lahko užijete samostojno ali kot dodatek k testeninam, rižu in zelenjavnih solatam. Sestavljena je iz tune inkoruze, graha, korenja, rdeče paprike, čebule in črnih oliv. Za...
Calvo mediteransko solato tvorijo le najboljše vrtnine. Korenje, rdeča paprika, čebula in grah kot dodatek beloplavuti tuni zagotavljajo okusno solato. Sestavine: Zelenjavna mešanica 56% Tuna 20% Rastlinsko olje Vinski kis Sol Na voljo...