Kljub ljubiteljev solat

Balzamični kis DI VINO

Od na dan 22. junija 2014

Že vino je bilo dobro, kaj šele kis!

Balzamični kis diVino je posebna specialiteta, v kateri so se prijateljsko zlile tradicija Renškega hrama in izkušnje priznane vinske kleti Goriška brda. Srčno sodelovanje na vaše mize prinaša edinstven rdeč balzamični kis, ki smo ga po naravni poti pridobili iz izbranega merlota in mu dodali zgoščen grozdni sok. Sladokusci boste navdušeni nad značilno nežno aromo in intenzivno barvo, ki bo vašim jedem dodala pisanost okusov in popestrila sveže jagodičevje, nežne solate z oljčnim oljem, pečeno perutnino in mesne omake. Mljask!

Nasvet za uporabo

Privoščite si lahkotno poletno pregreho in balzamični kis diVino pokapljajte po vaniljevem sladoledu, ki ste mu dodali nekaj svežih fig.

Sestavine

Vinski kis z dodatkom zgoščenega grozdnega soka.

 

Vsestranska uporaba balzamičnih kisov

Balzamični kis predstavlja več kot le začimbo za solate, ki ga odlikujeta sladko kisli okus in neponovljivi vonj.

Primeren je za uporabo v vsakem gospodinjstvu. Uporablja se predvsem kot dodatek na solatah, sicer pa je njegova uporaba precej širša.