Kljub ljubiteljev solat

Nadevan krompir s tunino

Od na dan 18. aprila 2017

Sestavine:

4 krompirje za peko
1 skodelica majoneze
120gr tunine Calvo v rastlinskem olju
1.5 skodelici naribanega sira Cheddar
1/4 skodelice narezane čebule
1/4 skodelice narezane zelene paprike

Priprava:

Predhodno segrejte pečico na 190 stopinj. Zavijte krompir v alu folijo in ga pecite v pečici do mehkega, približno eno uro. Potem ga ohladite.

Pečen krompir razpolovite na pol ter z žlico izdolbite vsebino. Pri tem pazite, da ne poškodujete lupine krompirja.

Zmešajte skupaj krompir (izdolben), majonezo, 1 skodelico sira, zeleno papriko, čebulo in tunino. Z mešanico napolnite izdolben krompir (z majhnim kupčkom) ter potresite z ostankom sira.

Postavite v pekač in pecite 20 minut.

Pa dober tek!

Pustite sporočilo

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja