Kljub ljubiteljev solat

Balzamični kis CLASSICO ITALIANO

Od na dan 10. marca 2014

Klasika, ki nikoli ne razočara.

Ko si zaželite klasičen, toda izredno kakovosten okus balzamičnega kisa, vam priporočamo balzamični kis Classico Italiano. Svoje bogate sestavine je dobil od izbranih rdečih vin, ki smo jih kisali na naraven način in starali v hrastovih sodovih. Tako predelanemu vinskemu kisu smo dodali še zgoščen jabolčni sok in karamel. Rezultat? Slastna in univerzalna začimba, ki bo iz sladic, rib in mesa na žaru izvabila najboljše, vaše brbončice pa zapeljala s sladko-kislo aromo. Ne verjamete? Poskusite.

Nasvet za uporabo

Če želite malce omiliti okus balzamičnega kisa Classico Italiano, ga pogrejte. Če vam njegov originalni okus ustreza, ga vedno uporabite ob koncu kuhanja.

Sestavine

Vinski kis z dodatkom zgoščenega jabolčnega soka in karamela.

 

Vsestranska uporaba balzamičnih kisov

Balzamični kis predstavlja več kot le začimbo za solate, ki ga odlikujeta sladko kisli okus in neponovljivi vonj.

Primeren je za uporabo v vsakem gospodinjstvu. Uporablja se predvsem kot dodatek na solatah, sicer pa je njegova uporaba precej širša.